fbpx

Privacy Policy

Free delivery in Helsinki for orders over 100 euros!
Safe place to buy!
14 day return policy!

Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka on kerätty palvelun tarjoamiseksi, henkilön tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi palvelun tarjoamiseksi tai ongelmien ratkaisemiseksi. Emme käsittele arkaluonteisia henkilötietoja sellaisina kuin ne on määritelty Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus tai GDPR tai EU-asetus 2016/679). Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme ja käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja ja heidän yksityisyyttään. Toimintamme Internetissä noudattaa kaikkia asiaankuuluvia toimia ja asiaankuuluvaa Euroopan unionin lainsäädäntöä ja Suomen tasavallan lakeja, mukaan lukien EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU) 2016/679. Teemme kaikki varotoimet (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) keräämiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietojen muokkaamiseen ja käsittelyyn.

Mitä tietoja kerätään?

Kun vierailet verkkosivustoilla, kerätään kävijää koskevia henkilökohtaistamattomia teknisiä tietoja. Palveluympäristöissä henkilötietoja kerätään myös palvelujen tarjoamiseksi ja henkilöiden tunnistamiseksi. Tekniset tiedot rajoittuvat käytetyn tietokoneen tai tietokoneverkon Internet-osoitteeseen (IP-osoitteeseen), tietokoneen verkkoselaimen ja käyttöjärjestelmän ohjelmistoversioon, vierailun aikaan (aika, päivämäärä, vuosi). IP-osoitteita ei liitetä henkilökohtaisiin tietoihin, paitsi palveluympäristöissä, joissa ne ovat ylimääräinen suojaustoimenpide. Tietoja kerätään verkkosivustokäynneistä ja vierailuista verkkosivustojen ja palveluympäristöjen parantamiseksi ja niiden helpottamiseksi vierailijoille. Palveluympäristöissä (sis. Epoes) henkilötietoja kerätään sopimusten suorittamista varten ja tietoja henkilöitä kiinnostavista aiheista (mukaan lukien ostoskorin sisältö, mieltymykset, asenteet, käyttäytyminen jne.) Odotettujen tietojen toimittamisen parantamiseksi ja parantaa näin asiakaskokemusta palveluista ja suoramarkkinoinnista. Luonnollisille henkilöille kerätyt tiedot ovat tarvittaessa henkilökohtaisia ​​tunnisteita yksilöllisyyden tunnistamiseksi, yhteydenpitoon nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelin, kaupunki ja sijaintimaa. Yhteyshenkilön nimet ja sähköpostiosoitteet yritystä edustavat henkilöt ja yhteyspuhelimet. Kun maksat palveluista luottokortilla tai pankkilinkkipalvelulla, vain Maksekeskus AS: lla on pääsy pankkikorttitietoihin ja pankkitietoihin, jotka antavat tietoja vain maksun onnistumisesta ja kortin 4 viimeistä numeroa. Suostumus palveluun liittyvien ja siihen liittyvien henkilötietojen keräämiseen annetaan tilaajan palvelua tilattaessa palvelua tilattaessa palvelua. Palvelun tilaamalla suostumus annetaan vastaavalla aikaleimalla.

Kuinka kauan kerättyjä tietoja säilytetään?

Sivustojen ja palveluympäristöjen keräämät personoimattomat tekniset tiedot tallennetaan loputon. Henkilökohtaisiin tiedusteluihin ja / tai tapahtumiin liittyviä henkilötietoja säilytetään enintään seitsemän vuoden ajan viimeisestä vuorovaikutuksesta palveluntarjoajan kanssa kirjanpitolaissa olevan velvollisuuden varmentaa tapahtumia vuoksi. Vuorovaikutuksella pidetään muun muassa vastaamista suoramarkkinointiin katsomalla linkkiä tai napsauttamalla sitä.

Kenelle kerätyt tiedot voidaan välittää?

Kerättyjä ja käsiteltyjä henkilötietoja voidaan siirtää ilman henkilön suostumusta vain laitokselle tai henkilölle, jolla on suora laillinen oikeus siihen (esimerkiksi tuomioistuin tai tutkintamenettely) ja perusteltu tarve. Asiakkaan palveluun syöttämiä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina, ja oikeus tietojen käsittelyyn, luovuttamiseen tai lähettämiseen on yksinomaan tietojen omistajan (asiakkaan) vastuulla.

Oikeus tarkastaa, korjata ja lopettaa tietojesi käsittely.

Oletuksena henkilötietoja ei julkaista, ellei niitä ole vahvistettu (osallistuminen koulutuksiin / seminaareihin / konferensseihin). Kaikilla henkilöillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojaan palveluympäristöissä. Jos korjaukset ovat mahdollisia huolto- ja huoltoympäristöstä riippuen, tämä voidaan tehdä välittömästi. Jos henkilökohtaisia ​​tietoja ei voida muokata, käyttää, paljastaa verkkosivustolla tai palveluympäristöissä, meidän on lähetettävä pyyntö tietojen tunnistamiseksi tai korjaamiseksi tunnistettavalla tavalla. Jos mahdollista, tiedot luovutetaan tai korjataan 7 työpäivän kuluessa.Jos haluat peruuttaa suoramarkkinointitarjoukset kaikista tai joistakin aiheista, voit tehdä sen välittömästi jokaisen lähetetyn markkinointikirjeen alatunnisteen linkin kautta. Muutos tulee voimaan välittömästi. Jos henkilötietojen käsittelylle, paljastamiselle tai pääsyn tarjoamiselle ei ole (enää) oikeusperustaa, tietojen käytön lopettaminen tai poistaminen, tietojen paljastamisen lopettaminen tai pääsy tietoihin voidaan pyydetään. Tätä varten hakemus olisi tehtävä tavalla, joka mahdollistaa tunnistamisen.

Hakemusta ei hyväksytä, jos:

– se voi vahingoittaa toisen henkilön oikeuksia ja vapauksia,
– se voi estää palvelun tarjoamista tai tarjoamatta jättämistä,
– tämä voi haitata lainvalvontaviranomaisten työtä,
– se ei ole teknisesti välttämätöntä ja / tai mahdollista.
– tiedot eivät sido oikeudellisesti hakijan henkilöllisyyttä.
– hakijan henkilöllisyyttä ei voida tunnistaa.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Käyttämällä verkkosivustoja ja / tai palveluympäristöjä olet lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytännön yleisiä ehtoja tarvittaessa ilmoittamalla asiasta kaikille asianosaisille.