fbpx

Toimitus

Ilmainen toimitus Helsingissä yli 100 euron tilauksiin!
Turvallinen paikka ostaa!
14 päivän palautusoikeus!

Jos tavaroiden sijainti on Helsinki varasto, tilatut tavarat toimitetaan kuluttajan ilmoittamaan osoitteeseen ja valinnassa ilmoitetun kuljetuspalvelun kanssa DPD: lle tai Matkahuolto: lle kuluttajalle 2-7 työpäivän kuluessa, jos tavaroiden sijainti on Vesse, Vesse-varasto – 4-9 työpäivän kuluessa . Jos tavaroiden toimitusaika on merkitty “tilauksesta“  jne., Tavarat toimitetaan kuluttajalle ulkomaisesta varastosta. Kun lasku on maksettu 1A Renkaat OY: n pankkitilille, tavarat toimitetaan kuluttajalle 3-14 työpäivän kuluessa. Jos laskut maksetaan tai vastaanotetaan lomapäivinä tai työpäivän klo 12.00 jälkeen, tilauksen toteutus alkaa seuraavana työpäivänä.

Vanteiden ja renkaiden toimitus Helsingissä on maksutonta.

Toimitusaika erityisalueille, kuten saarille ja syrjäisille läänille, voidaan pidentää 5 työpäivään.

Jos tuotteen sijainniksi ilmoitetaan Varasto tai Varasto 3, tavarat toimitetaan kuluttajalle 2-7 työpäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta 1A Renkaat OY: n pankkitilille.
Tavarat, joiden sijainti on “2 päivää kanssa tilauksen “, tarkoittavat, että tavarat saapuvat 1arenkaat.fi toimistoon 2-3 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos kuluttaja haluaa vastaanottaa tavarat DPD-, Matkahuoltolla tai OSC-kuriirilla, tavaroiden toimitusaika lisätään toimitusaikaan 2-3 työpäivää.

Kun tilaat tavaroita, joiden sijainti on, on välttämätöntä ottaa yhteyttä kauppiaaseen sähköpostitse info@1arenkaat.fi, puhelimitse (+358) 40 481 7479 tai tarkempia tietoja Facebookissa ja INSTAGRAMissa.

Toimituspaikkaan tultaessa tiedot on tarkistettava huolellisesti ja kaikki vaaditut tiedot on annettava ja oikeat. Elinkeinonharjoittaja toimittaa tavarat kuluttajalle annettujen tietojen perusteella. 1arenkaat.fi  ja kuriiriyhtiö eivät ole vastuussa tuotteiden toimitusten viivästymisistä ja väärinkäsityksistä, jos viivästyminen tai väärinkäsitys johtuu kuluttajan antamien tietojen virheellisyydestä tilausta tehtäessä.